Maltipoo tarieven

Tarieven

Als u het rekensommetje zou maken dan wordt snel duidelijk dat het investeren in een workshop snel wordt terugverdiend.  Als u de verzorging van de hond geheel of gedeeltelijk zelf doet, bespaart u gedurende de gemiddeld 15 jaar die u samen met uw hond doorbrengt, heel veel geld. En u gaat merken dat het allemaal zo moeilijk niet is

Let top

Als de vacht van uw hond ‘in de klit zit’ dan bent u tijdens de sessie vooral bezig met het ontklitten van de vacht. Er is dan geen tijd voor het doorlopen van de volledige workshop.

Hou daarom de vacht van uw hond bij, of breng de hond eerst naar een trimsalon die de klitten kan verwijderen. Dat heeft U de meeste profijt van de workshop ! 

Hoeveel sessies u nodig heeft om uw hond te leren trimmen hangt af van bv de vachtsoort, uw eigen vaardigheden, uw gevoel, maar ook  het karakter van de hond.De lengte van de sessie(s) wordt niet bepaald door het formaat van de hond, maar door het type vacht en de ‘staat van onderhoud’.

Mijn trainingen zijn er op gericht om u alle vaardigheden aan te reiken zodat u zelf aan de slag kunt gaan, als u daar klaar voor bent. Tijdens de eerste sessie besteden we extra aandacht aan het overdragen van informatie over de vachtsoort van uw hond, de juiste vachtverzorging en de benodigde materialen. We bespreken samen hoeveel vervolg sessies voor u nodig zijn. Er zijn ook klanten die altijd onder mijn begeleiding blijven trimmen.  De keuze is aan u!

Als u besluit zelf aan de slag te gaan maar thuis niet de ruimte of de materialen voorhanden heeft, kan mijn Trimsalon ruimte gehuurd worden. Kijk hier voor de mogelijkheden en tarieven.

Uiteraard plannen we iedere (vervolg) sessie als de vacht van uw hond toe is aan een trimbeurt. U gaat altijd met een getrimde hond naar huis!

Workshop Tarieven

De tarieven voor workshops zijn als volgt:

Voor de eerste sessie geldt een toeslag.

de eerste keer:

1 uur : € 100.00

1 1/2 uur : € 116.50      

2 uur : €133.00

2 1/2 uur : € 149,50       

3 uur : € 166.00

extra half uur : € 16.50                 

alle volgende keren:

1 uur : € 65.00

1 1/2 uur : € 81.50       

2 uur : € 98.00

2 1/2 uur : € 114,50      

3 uur : € 131.00

extra half uur : € 16.50                

Puppy Wenbehandling / Training

€ 42.00   (~1 uur)

Gun uw pup (leeftijd tot 3 maanden) een goede start en voorkom stress op latere leeftijd

Workshop Labradoodle trimmen

€ 250.00 

De vachtverzorging van de Labradoodle vraagt extra veel
aandacht en tijd. Toch kunt u ook voor dit ras prima leren om zelf te trimmen.

Training op locatie is mogelijk in overleg. Houd rekening met de extra kosten van 28 € per uur reistijd en 0.20€ / km