Honden trimsalons zitten vaak overvol en nemen maar mondjesmaat nieuwe klanten aan.

U wilt graag goed voor uw hond zorgen en zelf de vachtverzorging gaan doen? Dat kan kan in veel gevallen prima.

Door de regie in eigen hand te nemen bent u niet meer, of minder, afhankelijk van een plekje bij de trimsalon. Bovendien versterkt u de band met uw hond, traint u de hond in gehoorzaamheid en vermindert u de ‘stress-op-tafel’. Daarmee doet u uw zelf, en de hond een groot plezier.   

LEER TRIMMEN IN 1 OF MEER STAPPEN
- 1 op 1 op 1 -

Voor het trimmen van uw hond zijn de juiste materialen en goede technieken nodig.  Sommige mensen leren dat het liefst in een éénmalige workshop om daarna zelf aan de slag te gaan. Voor anderen werkt het beter om een aantal keer, samen met mij, de hond te trimmen om rustig aan steeds beter te worden.

Omdat het lastig is om van te voren te bepalen wat goed voor u gaat werken, biedt ik een modulair systeem aan. We beginnen met een uitgebreide startsessie waarin ik u zoveel mogelijk informatie en technieken aanreik. Als u daarmee zelfstandig aan de slag kunt, laten we het daarbij. Als er behoefte is om meer ervaring op te doen, boekt u vervolgsessie(s) bij. 

Alle sessies zijn 1 op 1 op 1 (uw hond, u, en ik ). We bouwen rustig aan uw techniek en u zult merken dat u steeds minder vaak ‘aan de bel hoeft te trekken’ en steeds zelfstandiger wordt.

De sessies worden uiteraard gepland rond het natuurlijke ritme van de hond.
Pas als die aan de volgende trimbeurt toe is, spreken we opnieuw af. 

Als u voelt dat u klaar bent om zelfstandig te gaan trimmen heeft u de keus om zelf thuis te gaan trimmen of om mijn salon te huren
Voor diegene die het trimmen met mijn begeleiding toch fijner vinden, bestaat de mogelijkheid om losse sessies bij te boeken. 

LEER TRIMMEN IN 1 OF MEERDERE STAPPEN: 

Wat kunt u verwachten?

Voor wie is de training bedoeld

Deze training is geschikt voor alle hondenrassen, van alle leeftijden.

Deze training is bedoeld voor mensen die geen ervaring met vachtverzorging hebben en in hun eigen tempo willen leren trimmen, met ruim tijd voor herhaling. 

Voor diegene die een jonge hond hebben raad ik de puppy training aan.  Leer uw hond vroeg wennen aan trimbeurten, en leer zelf hoe de vacht van de pup verzorgd moet worden.